Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal organitza per primer cop un campionat de Nerf i un de videojocs per aquestes festes

Es fan dues activitats, d’una banda una centrada en el Nerf, i l’altra en els videojocs. Han estat organitzades per unes comissions de treball amb a joves d’edats similars als qui s’adreça l’activitat

El gerent del Casal, Salvador Casals, acompanyat dels joves que han conformat les dues comissions que han treballat per organitzar aquestes activitats, ha presentat aquestes dues propostes que es duran a terme durant les festes de Nadal.
Es tracta de dues iniciatives. D’una banda els dies 28, 29 i 30 de desembre es farà el Nerf Christmas Camp; i de l’altra els dies 2, 3 i 4 de gener el Vilafranca Christmas Games. Com explicava Salvador Casals, des de la junta volien variar l’oferta lúdica en aquestes dates, tot recordant que anys enrere es feia un Casal de Nadal.
Ambdues activitats es faran al teatre del Casal. L’activitat Nerf ha estat organitzada per Sisay Casals, Magí Ràfols i Fèlix Nicolàs, i s’adreça a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. Es desenvoluparà en horari de tarda, de les 5 fins a les 9 del vespre. L’entrada, per una hora de participació, és de 6 € per els socis del Casal i de 8 per els no socis.
L’activitat de videojocs ha estat preparada per Des Casals, Fèlix Ràfols, Pau Soler i Adrià Martí, i s’adreça a joves d’entre 10 i 16 anys. En aquest cas la platea del teatre s’omplirà de consoles, un equip de realitat virtual i un simulador de carrera de cotxes. A l’escenari hi haurà la zona per a les competicions.
Salvador Casals ha volgut remarcar que no es tracta de fer un saló recreatiu, i que per aquest motiu han incorporat la part competitiva.
Per tal de participar en la competició de videojocs cal fer inscripció prèvia. Per la resta d’activitats adquirir l’entrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: