Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal presenta una programació marcada per la combinació de gèneres

El president del Casal Miquel Àngel Garcia i el gerent de l’entitat Salvador Casals han presentat aquest dilluns al migdia la programació d’espectacles prevista pels propers mesos.

En primer lloc han avançat les sis propostes que tindran lloc durant els tres darrers mesos de l’any, però també han avançat tres espectacles potents que es podran veure al Casal entre els mesos de gener i abril.

La combinació de gèneres torna a marcar un any més la programació d’espectacles del Casal.

Obrirà la temporada la dansa contemporània de Camut, el 27 d’octubre, i continuarà el recital d’òpera i sarsuela de Montserrat Martí, el 10 de novembre.

El 24 de novembre serà el torn de la màgia amb el Mag Sun i el seu espectacle ‘Spectacular magic’. D’altra banda, la companyia Russian Classical Ballet portarà ‘El llac del cignes’ a l’escenari del Casal el 12 de desembre.

El musical ‘Abba. The Gold Experience’ també passarà per la Societat La Principal, en aquest cas el 22 de desembre. I, tancarà l’any el tradicional concert de Nadal de La Principal de La Bisbal el mateix dia 25. Durant els primers mesos del 2019, Quim Masferrer portarà a Vilafranca el seu espectacle ‘Bona gent’ el 26 de gener. El grup A Vocal, que acaba d’estrenar ‘Octubre. Cançons per la llibertat’, la nova producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya, també passarà per l’escenari del Casal el 9 de febrer. I, finalment, el grup d’animació infantil Pica – Pica actuarà al Casal el 13 d’abril amb la proposta ‘Tope-guay’, per la qual ja queden poques entrades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: