Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació d’Indústria de la USOC celebra el III Congrés a Vilafranca

Eren presents diversos congressistes vinguts de tota Catalunya així com convidats institucionals del Parlament de Catalunya, l’Ajuntament de Vilafranca o el departament de Treball de la Generalitat

El III Congrés de la Federació d’Indústria de la USOC s’ha celebrat aquest dimecres al celler de Familia Torres amb la presència de diversos congressistes vinguts de tot Catalunya així com representants del món empresarial. La secretària general de la USOC, Maria Recuero, explicava que el principal objectiu del congrés és el de que els treballadors s’aglutinin en una única veu. Recuero recordava com ha crescut la USOC fins a posicionar-se com a tercer sindicat de Catalunya.

Al congrés també estaven convidats representants institucionals provinents del Parlament de Catalunya, l’Ajuntament de Vilafranca o del departament de Treball de la Generalitat. Recuero explica la importància de que aquestes institucions escoltin el que han de dir els sindicats.

USOC va escollir el Penedès per fer el seu tercer congrés perquè l’àrea d’indústria ha crescut a la comarca i en les darreres eleccions sindicals també han mantingut la seva representativitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: