Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenten els 40 artistes que participaran al Firart 2024

La mostra comptarà amb obres de pintura, dibuix, escultura, ceràmica, joieria artística, fotografia, il·lustració digital i gravat.

Aquest dissabte el pati de la Casa Macià era l’escenari de la presentació dels 40 artistes que formaran part del Firart 2024.
La codirectora del Firart, Joana Salvadó, explica que la tria ha estat realment difícil ja que a la convocatòria s’hi van presentar fins a 71 artistes i només hi ha cabuda per una quarantena. El Firart 2024 ha escollit disset artistes de pintura i una de pintura i escultura, un d’escultura, dues de ceràmica, cinc de fotografia, tres de joieria, cinc d’il·lustració, dibuix o collage, tres d’il·lustració digital i tres de gravat. Segons Salvadó, s’ha buscat establir un equilibri de disciplines.

La mostra seguirà la mateixa línia que els darrers dos anys, apostant per un sorteig de 40 obres cedides pels 40 artistes, en lloc de la subhasta de l’etapa anterior. Tothom qui hi vulgui participar, podrà comprar unes butlletes que destinaran tots els seus beneficis a la Festa Major de Vilafranca. La fira tindrà lloc del 22 al 31 d’agost.

Foto: La Fatxenda

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: