Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Firart, en el seu nou format de sorteig, recull 5.550 euros per a la festa major

Aquest dijous al matí, a la Capella de Sant Joan, ha tingut lloc el sorteig entre les butlletes que ha recollit el Firart.

Sota la direcció de les artistes Cristina Gallardo i Joana Salvadó i el patrocini de Serveis Mèdics Penedès, el Firart ha canviat de format i ha substituït la tradicional subhasta per aquest sorteig, que ha estat retransmès en directe per Ràdio Vilafranca i Instagram.

Joana Salvadó explicava que durant els dies de la festa havien venut moltes butlletes.

La iniciativa ha tingut molt bon resultat, ja que s’han venut 555 butlletes, de manera que s’han recaptat 5.550 euros que seran destinats íntegrament a la festa major de Vilafranca. És una xifra superior a l’any passat, quan amb la subhasta es van recaptar 4.100 euros.

Cristina Gallardo apunta que el nou format ha permès diversificar el públic.

Durant el sorteig s’han extret 39 butlletes amb els noms de les persones que es podran quedar amb les obres cedides i exposades pels artistes del Firart. També s’han extret 10 butlletes més de reserva.
A les 18:30h, els guanyadors, o un representant en nom seu, i les persones en reserva hauran d’assistir al Teatre Casal on es durà a terme la tria. És imprescindible dur la butlleta guanyadora.
Els guanyadors podran triar l’obra que els agradi més per ordre de sorteig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: