Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest divendres, l’obra ‘El Testament’ a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

Aquest divendres, l’obra ‘El Testament’ a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

A més, s’acompanya de la companyia riojana d’El Patio Teatro per assistir-lo en aquest trajecte en forma de monòleg

Aquest divendres 10 de maig, a les 8 del vespre, l’obra ‘El Testament’ arriba a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, una cita vitalista per rememorar records i vivències que configuren una vida, una proposta emotiva i directa que ens recorda el valor de les coses realment importants.

L’actor Ramon Molins comparteix el seu testament en vida, i per fer-ho es presentarà amb les seves millors eines: una immensa humanitat i un contagiós amor pel teatre. Durant el monòleg, retroba la seva identitat a través d’un recorregut per les seves experiències més personals.

A més, s’acompanya de la companyia riojana d’El Patio Teatro per assistir-lo en aquest trajecte en forma de monòleg.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: