Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç positiu dels Dijous de Vi, una proposta que ha vingut per quedar-se

Des del 2 de maig i fins aquest dijous s’ha dut a terme la nova iniciativa impulsada pel Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca en el marc de l’aposta per reforçar la marca de Capital del Vi.

L’objectiu era visibilitzar la importància del carrer del Comerç en el desenvolupament de la tradició vitivinícola al territori, convertint-lo en un pol d’atracció per a esdeveniments relacionats amb el món del vi. La regidora de Turisme, Gemma Romeu, apunta que el balanç és del tot positiu.

Cada dijous es comptava amb un protagonista diferent del món vitivinícola vilafranquí que oferia els seus productes en un bar de vins. Els primers van ser els celleristes del Viver de Cellers, també han passat per l’experiència Mastinell o Família Torres i acabava aquest dijous amb Pinord.
L’èxit de la convocatòria ha estat tan gran que en alguns moments es veien llargues cues per tastar els vins. Des de l’Ajuntament ja s’ha anunciat que els Dijous de Vi es tornaran a programar el maig de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: