Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Esportiu Penedès classifica nou equips per la Jornada Final de Catalunya de Relleus

L’Esportiu Penedès classifica nou equips per la Jornada Final de Catalunya de Relleus

L’equip Absolut acusa les baixes i es situa vuitè provisional a la Lliga catalana (2ª categoria).

Els diferents encontres de la Lliga catalana Absoluta en pista aclaparaven el cap de setmana de competicions de la majoria dels clubs catalans, si bé hi havia molts altres fronts per a un Esportiu Penedès que es manté molt actiu en aquest tram de temporada.

A la Lliga, enguany la cosa es presenta complicada, per les baixes significatives que l’Esportiu ha tingut en l’equip Absolut i just en un any on s’havia pujat de categoria. Així, a l’encontre de segona disputat a Sant Celoni, els penedesencs miraven de salvar tants punts com podien, amb algunes actuacions de mèrit.

Els llançadors Vicenç Rodríguez, al Pes, i la Ioana Maria Secara, al Disc, van assolir importants triomfs, mentre que Víctor Lasquibar, als 800mll, i Arnau Montaner als 3000m obstacles aconseguiren la segona posició. Tercera plaça pel veterà marxador Pedro José Aranda, als 5000mm, i per la jove debutant Cristina Bach, al Triple Salt. Un altre dada significativa van ser les onze estrenes dins l’equip, amb els debuts en Lliga de Dani Belghiran, Max Abelaira, Àlex Gàlvez, Gerard Vizcaino, a més dels citats Rodríguez i Aranda. En noies, s’estrenaven en Lliga, Carol Rennié, Carlota Anfruns, Cristina Bach, Clàudia Tejera i Rita Turdiu.

Completaven l’equip Marc Mañé, Joel Fortuny, Ithalo Ribeiro, Martí Creixell, Marçal Iglésias, Sergi Mañé, Marc Izquierdo, Oriol Carbonell, Carlos Lumbreras, Ireneu Uberni, José Esteban Ruiz, Kelli Bullit, Berta Raventós, Carlota Trisant, Ariadna Laborda, Maria Conesa, Júlia Planas, Foix Miret, Judit Travé, Èrika Dotor, Marta Carbonell, Sol Villarroya, Teresa Blasco i Laia Garcia.

 

Bona Jornada a la Fase Prèvia de Relleus a Arbeca

Un total de setze equips van competir a la Fase Prèvia de Relleus, que va tenir lloc a Arbeca, i d’aquests, fins a nou van aconseguir la classificació per la Jornada Final que tindrà lloc la propera setmana a Igualada.

Dels equips classificats, els que figuren amb més opcions en classificar-se entre els millors, son l’Aleví femení, tant al 4×60 com al 3×600, amb un equip integrat per Cloe Salces, Alba Capell, Arlet González i Enis Riol. També tindrà molt a dir el conjunt infantil de 4×200, amb Alejandro Domingo, Albert Moreno, Rodrigo Salces i Arnau Viladoms, o el Benjamí de noies, amb les petites Aina Guardiet, Valeria Navarrete, Noa Requena i Martina Canela. Els Sub16 o Cadet tambè tindran representación, tant en nois com en noies, així com els nens Benjamí i les noies Infantil i es preveu una Final molt oberta i emocionant.

 

Bons resultats a les Muntanyes (Benalmádena, Sierra Nevada, Sobrepuny, La Encantada)

Formant part del circuit Skyrunner World Series, la Calamorro Trail, a Benalmadena, comptava amb la participació d’alguns corredors del Club Esportiu Penedès tot i que, la setmana prèvia a la cursa, queia per lesió l’igualadí Marc Ollé, actual campió d’Espanya d’Ultra distància. En dones, Cèlia Balcells finalitzava 10ª, mentre que Georgina Gabarró va ser la 21ª. A la mateixa cursa, de 27,5 km i 2270m de desnivell positiu, Julen Calvo va ser 26è, mentre que Edu Hernández i Ivan Calvo no finalitzaven la prova.

A Pradollano, Berta Mas va ser quarta a la general en la distància curta de la Ultra Trail Sierra Nevada, mentre que Toni Santisteban va ser 8è a la classificació Màster.

A la Sobrepuny de La Nou de Berguedà, en el marc del Campionat de Catalunya de Kilometre Vertical (FEEC), Arnau Aranda (Esportiu Penedès) s’enduia el títol de campió Sènior, on Jan Castillo era 7è, Sergi Cabeza 15è i Andreu Contijoch 16è. En dones, doblet per l’Esportiu, amb el triomf de Gabriela LaSalle, per devant de Laia Montoya. La jove Clàudia Llesuy finalitzava en 25ª posició.

A casa, a la Trail La Encantada de Guardiola de Font-rubí, també doblet gràcies a Adrià Colomer i a Flor Milanesi. Marc Conesa era 3r en homes, amb Nil Solà 4t, Xavi Alonso 6è, Manu Alcazar 15è i Javi Izquierdo 19è. Joan Garcia i Foix Montaner guanyaven la cursa curta, amb Manel Torres i Ariadna Llesuy també al podi, segons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: