Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen els primers Tres de vuit i Pilar de sis de la temporada a Sant Martí

El Castell de Sant Martí acollia aquest dissabte la primera edició del Sarrocatast i en el marc del conjunt monumental a les set de la tarda hi va actuar la colla dels Castellers de Vilafranca.

Una colla que continua marcant un ritme alt en les primeres setmanes de la temporada. A Sant Martí Sarroca hi van plantar la Torre de set i tot seguit el principal repte de la setmana, amb el Tres de vuit, que va ser el primer que descarregava una colla aquesta temporada. A més hi van afegir un altre Quatre de vuit descarregat i també van seguir rodant castellers amb el Cinc de set, que també van descarregar. Per finalitzar van alçar també un pis més en l’espadat i van descarregar el primer Pilar de sis que s’ha pogut veure aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: