Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El proper 10 d’abril es lliurarà el premi Salvador Armendares del 2024

El proper 10 d’abril es lliurarà el premi Salvador Armendares del 2024

El jurat de l’edició del 2024 està format per cinc persones de la societat civil vilafranquina implicades en diverses entitats i associacions.

Aquest premi que impulsa Esquerra Republicana vol reconèixer a una entitat de Vilafranca i el Penedès que hagi tingut un paper actiu en la defensa del territori, ja sigui en àmbit cultural, ecologista, social o nacional.
El jurat de l’edició del 2024 està format per cinc persones de la societat civil vilafranquina implicades en diverses entitats i associacions. Són la periodista Olga Aibar, la professora Marina Caralt, el bomber Joan Garcia, el boriguer Jaume Milà i la secretaria de la junta del Ressò, del Rebost Solidari. Ester Morgades.

Pere Sàbat, portaveu dels republicans, agraeix la predisposició de les cinc persones per col·laborar amb aquesta iniciativa que combina la recuperació de la memòria democràtica de la vila, amb l’homenatge a Salvador Armendares qui va ser regidor i diputat durant la república i persona molt implicada amb la vida social de Vilafranca, i per l’altra amb el reconeixement a una entitat per la seva tasca a favor del bé comú.

El Premi arriba a la setzena edició i es lliura en el marc dels actes de l’Abril republicà que organitza Esquerra Republicana i que tenen en el Dinar Republicà de diumenge 14 d’abril el seu punt central. El dinar es celebrarà al Parc del Tívoli i per apuntar-se cal enviar un mail a
D’altra banda el dijous 18 d’abril a les 19h a la seu dels republicans es presentarà el llibre ‘A la sobirania per l’esquerra’ que analitza les estratègies dels partits de l’esquerra independentista de Catalunya, Euskal Herria i Galícia (ERC, EH Bildu, BNG) en un any electoral on hi ha eleccions en aquests tres països.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: