Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí pot deixar encarrilat l’ascens amb el partit d’aquest dissabte contra el Vic

Dissabte, a les 20h, a la Poliesportiva, el Patí rep el Vic. Els penedesencs, líders, volen deixar pràcticament sentenciat l’ascens de categoria.

Gairebé un mes després, aquest dissabte torna l’acció a l’OKLliga Plata. Al grup nord, el Patí Vilafranca, líder, rep la visita del Vic, actual segon classificat. Una victòria vilafranquina obriria un marge de vuit punts, en les quatre jornades restants, amb només dotze punts en joc.

És, probablement, el partit més decisiu de la temporada pel Patí Vilafranca. El duel contra el Vic fa setmanes que està marcat en vermell al calendari. Partit de primer contra segon, ara mateix separats per cinc punts. Una victòria vilafranquina gairebé confirmaria l’ascens de l’equip a l’OKLliga, però una derrota obriria la lluita per la primera posició, en les quatre jornades que quedaran, després del partit d’aquest dissabte, a les 20h.

Tot i el desencís de la Copa de la Princesa, el Vilafranca arriba en una situació privilegiada a la lliga. L’equip encara les últimes cinc jornades sense haver conegut encara la derrota i havent concedit només tres empats.

El Vic ha estat l’únic equip capaç de seguir l’estela dels vilafranquins. És un dels equips que menys gols encaixa i amb una de les mitjanes d’edat més baixes, inferior als 24 anys. Fa tres setmanes, el Vic ja va jugar a la Poliesportiva en les semis de la Princesa contra l’Alpicat, caient per 3-2.
A la primera volta, Vic i Vilafranca empataven a 1.

Per a aquells que no puguin acostar-se a la Poliesportiva, aquest decisiu partit de la 18a jornada entre Vilafranca i Vic es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, dissabte a les 20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: