Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noia – Calafell, primer plat fort de la Copa, que comença avui

A partir de les 19h, vibrant derbi penedesenc per començar la Copa del Rei, que es disputa per segon any consecutiu al Pavelló Joan Ortoll, de Calafell.

Noia i Calafell obriran una nova edició de la Copa del Rei al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, avui a partir de les 19h, amb el primer partit de quarts de final. Vibrant derbi que precedirà al segon partit de quarts, a les 21:30h, entre Sant Just i Alcoi. D’aquests dos partits d’avui dijous sortirà la primera semifinal, prevista per dissabte a les 16:15h.

La segona semifinal, de dissabte a les 18:45h sortirà dels quarts de divendres: a les 19h, clàssic entre Barça i Reus, i a les 21:30h, Voltregà – Igualada. La final està prevista per diumenge a les 20h.

Pel duel d’avui contra el Calafell, el Noia recuperarà Jordi Bargalló i Humberto Mendes, absents a l’últim partit de lliga per acumulació de targetes. Xavi Costa, baixa per lesió les últimes setmanes, encara és dubte. Els de Sant Sadurní, campions al 98 i al 2008, tornen a la Copa després de caure la temporada passada als quarts a mans del Voltregà.

De les 10 últimes edicions, els sadurninencs només han passat a semis el 2022, el 2016 i el 2012, quan van caure en una ajustada final contra el Barça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: