Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jazz Club Vilafranca rep el Premi Associacionisme 2024

L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya ha lliurat al Jazz Club Vilafranca amb el Premi Associacionisme 2024.

Dimarts 5 de març, Ricard Parera i Roger Martínez, membres de la Junta del JazzClub, han rebut la placa que distingeix l’entitat per la trajectòria dels darrers anys a l’hora d’organitzar concerts d’una manera continuada, fins i tot en els moments més durs de la pandèmia.

L’acte s’ha dut a terme a la Sala 3 del Jamboree Jazz de Barcelona, de la mà d’Adrià Claramunt, directiu de l’AMJM.

El Jazz Club Vilafranca actual va ser fundat el 17 de febrer del 2006. Vilafranca i el Jazz tenen una història en comú que comença als anys 30 del segle passat. En concret, el 20 de desembre del 1935 es feia realitat el primer Hot Club Vilafranca.

La directiva actual porta 5 anys al capdavant i organitza un concert al mes. Les darreres dues temporades també ha programat el ‘NU – Cicle de Música i Vins Nus’, un petit festival que l’any passat va programar cinc concerts, combinant música sense amplificació i tastos dels anomenats ‘vins naturals’, amb la intenció que públic i músics se sentin ben a prop l’un de l’altre.

Fotografia: Imma Casanellas

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: