Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gerard Valls (Vilafranca-Vilanova), bronze al Campionat de Catalunya Universitari de judo

Gerard Valls (Vilafranca-Vilanova), bronze al Campionat de Catalunya Universitari de judo

És el nom destacat d’un cap de setmana mogut al Judo Vilafranca – Vilanova.

Dissabte a la tarda, el Pavelló de la UB (Universitat de Barcelona) acollia el Campionat de Catalunya Universitari de judo, amb la participació de Gerard Valls (alhora estudiant d’Enginyeria). Valls s’emportava una medalla de bronze cap a casa després de guanyar els dos primers combats, perdre a semifinals i guanyar el combat pel tercer lloc.

Dissabte al mati, el Pavelló del Nou Congost de Manresa era la seu de l’entrenament federatiu amb la participació dels judoques infantils, cadets i veterans del club; un entrenament organitzat per la Federació Catalana de Judo, puntuable per aconseguir plaça per la fase final del Campionat d’Espanya, en categoria infantil i cadet.

I diumenge al mati, al Pavelló Municipal de Coma-ruga, tercera jornada de la Lliga del Mediterrani per als mes petits del club, amb combats de molta qualitat on les famílies han pogut gaudir d’una matinal de judo.

Aquest proper dissabte tindrà lloc l’últim ranking cadet de la temporada al Vendrell dissabte, i diumenge al matí, jornada de petits samurais al Pavelló Mestre Recasens de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: