Dilluns, 29 d'abril de 2024

Els penals deixen el Noia fora de la Copa

El partit va mantenir la igualtat inclosa la tanda de penals. Jepi Selva, amb dues transformacions, va donar el bitllet per les semis al Calafell.

Dur revès pels sadurninencs, tot i començar guanyant amb gol de Jordi Bargalló, l’equip es veia per sota al descans, després d’un doblet de Sergi Miras. Immediatament després de l’empat a dos del capità Esteller, es passava al 2-3 d’Arnau Xaus.

A 10 pel final, Xavi Rovira tornava a equilibrar la balança amb el 3-3 que ja no es va moure, tampoc a la pròrroga.

El partit inaugural de la Copa es decidia a una tanda de penals en què els porters van ser els protagonistes. Amb 1-1 al final dels cinc primers llençaments, a la mort súbita, Jepi Selva anotava per segona vegada a la tanda, mentre Xavi Rovira, autor de l’únic penal, es topava amb Gerard Camps.

El Calafell jugarà les semis contra el Sant Just, que superava l’Alcoi per 5-4. Avui quedarà definida la segona semifinal, que sortirà dels guanyadors del Barça – Reus (19h) i el Voltregà – Igualada (21:30h).