Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca rep el Peralada amb necessitat de victòria

L’equip es troba a tres punts de la permanència, i una derrota podria deixar els de David Vilajoana a més de dos partits de la salvació.

Tot i començar l’any amb només una victòria en cinc partits, el Peralada s’ha pogut refer i arriba com un dels equips implicats en la lluita pel playoff d’ascens. Un equip que a la primera volta no donava opció al Vilafranca, imposant-se per 3-0.

A la segona volta, el Vilafranca intentarà evitar una nova derrota. Els penedesencs encadenen quatre consecutives, amb canvi d’entrenador pel mig, i en una situació classificatòria crítica. Un punt per sobre del cuer, i a tres de la salvació. L’equip necessita una victòria per mantenir-se amb vida de cara a les 10 jornades que resten.

La setmana passada, amb l’arribada del nou tècnic, el Vilafranca tampoc va poder evitar la derrota al camp de la Montañesa, tot i començar per davant al marcador. Tot i que David Vilajoana no podrà seure a la banqueta, veurem si aquesta setmana arriba la reacció en forma de 3 punts.

Per la seva banda, el Peralada encadena cinc jornades sense perdre, i durant aquesta ratxa, 3 empats. Dos seguits, contra Girona B i el darrer contra L’Escala, la setmana passada.

Diumenge, a les 12h, Vilafranca – Peralada, en directe per Ràdio Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: