Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sadurninenc Pedro Gil penja els patins a final de temporada

Així ho ha anunciat, a través d’un comunicat conjunt amb el seu actual club, el Forte dei Marmi. Es retira de les pistes tota una llegenda d’aquest esport.

El sadurninenc, que enguany celebra els seus 44 anys, porta tota una vida sobre patins vestint les samarretes de Noia, Tenerife, Infante de Sagres, Porto, Reus, Valdagno, Sporting i Forte, on es retirarà a final de temporada després de 27 temporades competint en el màxim nivell i en les tres grans lligues europees: l’espanyola, la portuguesa i la italiana, on ha guanyat nou lligues portugueses, quatre italianes, dues copes de Portugal, una Copa del Rei, una Copa d’Itàlia, quatre Supertaças de Portugal, quatre Supercopes d’Itàlia, un Mundial de clubs, tres Champions, dos CERS i una Copa Continental.

Gil és, a més, el jugador espanyol amb més títols amb la Selecció espanyola, amb sis Mundials, set Europeus i tres Copes de les Nacions, coincidint amb els deu anys que el combinat nacional no va sumar cap derrota, amb 63 victòries consecutives.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Hockey Forte (@hockeyforte)

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Hockey Forte (@hockeyforte)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: