Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca segueix intractable i s’emporta els 3 punts de Sant Cugat

L’equip s’imposava per 1-3, amb gols de Marc Palau (x2) i Joan Vàzquez. El Patí, líder amb cinc punts d’avantatge sobre el Vic, segon.

Tres punts més pel Patí Vilafranca, que s’imposava a Sant Cugat per 1-3, amb remuntada inclosa. Els locals s’avançaven al minut 14 amb el 26è gol de la temporada per a Pau Gilabert, pitxitxi de la lliga.

Responia immediatament el Patí, amb gol de Marc Palau, situant novament l’empat.

Ja al 8 de la segona, el capi Joan Vàzquez posava el Patí per davant.

Després d’una segona part molt intensa i disputada, el Sant Cugat arribava als últims segons bolcat, amb 5 jugadors de pista i sense porter, fet que va castigar Marc Palau per fer l’1-3, a mig minut per la conclusió.

El Vilafranca líder, amb 42 punts, avantatja en 5 el Vic, únic rival en la lluita per l’ascens.