Dilluns, 29 d'abril de 2024

El FC Vilafranca goleja per 3-0 el Peralada i s’omple de fe de cara a les 9 últimes jornades

Gols dels germans Toro i Frutos van certificar la golejada dels vilafranquins, avantpenúltims, a 2 punts de la salvació.

En el segon partit des del canvi d’entrenador ha arribat la primera victòria del FC Vilafranca, que s’imposava per 3-0 al Peralada. L’equip trenca així una ratxa de cinc jornades sense guanyar, i quatre derrotes consecutives.

A la primera part, el Vilafranca va capitalitzar les ocasions, tot i que els porters tampoc van tenir massa feina. Avisava Toni Cunill al minut 10, però no va ser fins al 33, que va arribar el primer gol vilafranquí. L’1-0 d’Adri Toro.

La cosa anava entre germans aquest diumenge, perquè només tres minuts després arribava un dels candidats a gol de la jornada, amb el 2-0 de David Toro, i el seu quart gol de la temporada.

Al segon temps el Vilafranca partia amb dos gols d’avantatge. Al 14, Genís fregava el tercer, que acabaria anotant Alex Frutos, al 20 de la segona.

3-0, i tres punts vitals pel Vilafranca, que haurà de seguir remant en les 9 jornades que resten.

El Vilafranca, avantpenúltim, es troba a dos punts de la salvació. Diumenge, a les 12:30h, nova final al camp de la Pobla de Mafumet.