Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos a l’entorn de les estacions de tren i bus

Dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos a l’entorn de les estacions de tren i bus

Arran dels robatoris violents i incidents esdevinguts aquesta setmana, la Policia Local de Vilafranca i els Mossos d’Esquadra mantenen actiu un dispositiu policial de control

La Policia Local de Vilafranca i els Mossos d’Esquadra mantenen actiu un dispositiu policial de control dels entorns de les estacions de trens i bus arran dels robatoris violents i incidents esdevinguts aquesta setmana.

Dilluns hi va haver el primer cas d’un robatori amb violència a la plaça de Vilanova i, arran del segon cas que es va produir dimarts al vespre als entorns de l’estació d’autobusos, la Policia Local ja va muntar un dispositiu de control amb unitats uniformades i de paisà. Dimecres a la tarda, el dispositiu ja format per agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra va identificar fins a 7 persones joves sospitoses d’haver pogut participar en aquests incidents.

Ahir dijous la Policia Local va tornar a intervenir en un nou incident amb un grup de persones a la zona del passeig del Camp dels Rolls, arran del requeriment d’un restaurant de la zona segons el qual una de les noies d’aquest grup hauria tombat a terra motocicletes de la seva propietat. Una patrulla de la Policia Local va localitzar el grup i va detenir la noia que hauria causat l’incident per un delicte de danys intencionats i un altra noia per trencar una ordre d’allunyament respecte a l’establiment perjudicat. Les detencions es va dur a terme davant del grup de joves, molts d’ells menors, i les dues noies van passar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

La informació respecte a les persones identificades es va traspassar a la policia de la Generalitat per tal d’endegar les investigacions oportunes. No obstant això, la Policia Local fa una crida a qualsevol persona que hagi pogut patir algun robatori o agressió per part d’algun grup de joves a l’entorn de les estacions de tren i bus en els darrers dies que presenti la denúncia corresponent per tal que els cossos policials puguin fer les tasques de recerca des de les unitats d’investigació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: