Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i Vendrell auguren un intens derbi aquest dissabte a la Poliesportiva

El club vol registrar una gran entrada pel derbi de demà. Entrades per adults a 8 euros, 4 per joves entre 11 i 17, i gratis per nens fins a 10 anys.

Vilafranca i Vendrell es tornen a veure les cares en el derbi de la segona volta de la lliga, aquest dissabte, a les 20h. S’enfronten dos equips amb realitats prou diferents. El Vilafranca només ha cedit 3 empats en tota la lliga, i és líder destacat de l’OKLliga Plata Nord. Per la seva banda, el Vendrell, amb tres derrotes en els últims quatre partits, ja té la primera plaça a 11 punts. L’objectiu pels del Baix Penedès passa ara per intentar lluitar la segona posició que dona accès al playoff.

Tots dos conjunts arriben al duel de demà en situació gairebé idèntica a la de la primera volta. Aquell dia, empat a 3 en un partit intens, que va demostrar que un derbi sempre és un derbi.

Jugar contra el veí sempre dona un punt de motivació extra que el club també vol traslladar a la graderia, a poder ser plena. Entrades per adults a 8 euros, 4 per joves entre 11 i 17, i gratis per nens fins a 10 anys.

Tot i els condicionants, no deixa de ser un partit igual d’important que la resta, per seguir amb la bona ratxa.

El Patí Vilafranca arriba al partit amb tots els seus homes disponibles per un derbi de molts retrobaments amb ex de la Poliesportiva com Gabri Villares, Manu Necchi o Lluís Ferrer.

El partit es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: