Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 500 pagesos catalans, amb representació també del Penedès, a la mobilització a Madrid

La mobilització a Madrid d’Unió es fa junt amb Unió d’Unions per reclamar solucions urgents per al sector agrari.

Unió de Pagesos participa aquest dimecres amb unes 500 persones provinents de tot Catalunya a la mobilització que organitza a Madrid amb la resta d’organitzacions estatals que formen part d’Unió d’Unions d’Agricultors i Ramaders per reclamar solucions per al sector agrari.

El responsable nacional de la Vinya i el Vi d’Unió de Pagesos, Josep Marrugat, assenyala que la manifestació reclama la representació del sector a les taules de negociació amb el Ministeri d’Agricultura.

També es manifesten per denunciar el mal funcionament de la llei de la cadena alimentària.

Molts dels participants de Catalunya, com és el cas de pagesos del Penedès, han viatjat amb vehicles i amb tren, i alguns tractors han viatjat amb gòndoles des de Catalunya per unir-se a la columna de Segovia per seguir fins a Madrid. Els manifestants esperen que aquesta acció tingui conseqüències.

La mobilització a Madrid ha començat amb una concentració a la Puerta de Alcalà, per seguir la ruta comunicada pel carrer Alcalá i el Paseo del Prado fins a la seu del Ministeri d’Agricultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: