Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trentena de pagesos de l’Alt Penedès han sortit en marxa lenta cap a Mercabarna

Unió de Pagesos convoca la pagesia aquest dimarts a participar en tractorades i concentracions a Mercabarna, el port de Tarragona i comarques de Girona.

A quarts de vuit del amtí una trentena de pagesos de l’Alt Penedès s’han trobat a la zona de la Pelegrina, en aquesta ocasió amb cotxes o furgonetes, per anar cap a Mercabarna i sumar-se a les concentracions previstes.

Les reivindicacions d’aquesta setmana d’Unió de Pagesos se centren en la competència deslleial dels productes que no compleixen els estàndards europeus i la defensa del model europeu en frontera i la necessitat d’una reciprocitat en les relacions comercials sobre l’ús de fitosanitaris, medicaments i mesures veterinàries, i condicions ambientals. Així mateix, contra els incompliments de la Llei de la cadena alimentària.

Unió de Pagesos anuncia que les reivindicacions continuaran el dimecres 21 de febrer davant del Ministeri d’Agricultura a Madrid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: