Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Esportiu Penedès, campió català de Trail per quart any consecutiu

L’Esportiu Penedès, campió català de Trail per quart any consecutiu

El Campionat de Catalunya tenia lloc aquest passat diumenge a Sant Andreu de la Barca.

L’Esportiu Penedès és actualment el màxim referent en el món del Trail català i aconsegueix una nova gesta, inèdita, revalidant per quart any consecutiu el complicat doblet en categoria masculina i femenina, guanyant al Campionat de Catalunya celebrat aquest diumenge a Sant Andreu de la Barca, sobre una distància de 24km i amb 1000 metres de desnivell positiu.

En homes, la victòria va ser aclaparadora, assolint un triplet al podi individual. Miquel Corbera es proclamava campió de Catalunya, per davant del seu company d’equip Edu Hernández i de Víctor del Aguila, qui era tercer i completava el podi. El quart component de l’equip, l’Arnau Montaner, va finalitzar 20è corrent mitja cursa amb un esquinç de turmell.

En dones, la millor de l’equip penedesenc va ser Cèlia Balcells, entrant la tercera en meta i penjant-se el Bronze català individual. La ribetana Gisela Carrion era la segona de l’equip, sent sisena a la general. Setena va ser Jessica Tipan i dins el Top 10 encara trobem la Jenny Arasil. Maria Benito, onzena, Aina Siscart, tretzena i Lídia Ramos, catorzena, completaven la brillant actuació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: