Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Fondistes Penedès ha viscut un últim cap de setmana de febrer trepidant

Fondistes Penedès ha viscut un últim cap de setmana de febrer trepidant

Diversos membres del club han participat a curses d’arreu del territori.

FONDISTES PENEDÈS A LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

La clàssica mitja marató de Granollers s’ha celebrat amb la novetat del canvi de data passant del primer diumenge de febrer a l’últim un fet que ha fet moure a moltes mitges maratons al mes d’abril.

Recorregut habitual, Granollers- La Garriga i tornar a Granollers, sent fins a la Garriga a on té el desnivell negatiu, però que a la tornada és a la inversa i a on els atletes ho donen tot per buscar les seves marques.

Van finalitzar 3.886 atletes un 26% més que l’edició passa i entre ells cinc de Fondistes Penedès:

La Mari Olaya ha igualat la millor marca de la temporada amb 1h 32m:

“Ambient espectacular al llarg de tot el recorregut, especialment els últims 4 km. El temps i la temperatura han acompanyat excepte la part final que ha començat el vent més intens i m’ha dificultat pujar el ritme una mica més. M’he trobat molt bé fins a la Garriga i la volta ha sigut genial. La marca dins del que esperava amb els entrenaments que tinc ara mateix”.

El Joan Jiménez que ha fet la 4a de la temporada amb 1h 34m:

“Circuit de pujada fins a la Garriga i tornar a Granollers, amb la diferència d’altres anys que pujaves per on baixaves, enllà he vist que avui no tenia ritme i que no podria baixar d’1h 31 que era el que volia i el vent no ajudava gaire.

El Thilo Schliebener ha corregut la primera mitja de la temporada amb 1h 38m:

“Fred al matí però després un temps ideal. Vaig sortir amb un ritme controlat a 4:40 per fer 1:40. I va anar molt bé, així al final he pogut prémer una mica i finalment aconseguir 1:38:20. Molt content. El públic de la Mitja és una passada, molta animació en tots els trams de la cursa”.

El Dídac Freixas ha fet la millor marca de la temporada en entrar en meta amb 1h 39m

“Cursa exigent, amb la primera meitat de pujada, i la segona meitat en baixada collant el ritme. A més content d’haver pogut millorar en 20segons el temps de Sitges”.

El Raimon Palau que ha corregut la 3a de la temporada amb 1h 46m:

“Gran ambient a la mitja de Granollers. He sortit a ritme, però amb pocs kms ja he vist que no tirava i m’ho he pres amb tranquil·litat, un entrenament llarg. Toca descansar, massa competició seguida”.

FONDISTES PENEDÈS A LA MITJA MARATÓ DE CAMBRILS

La mitja marató de Cambrils és una cursa quasi plana, tot el seu recorregut és al costat del mar, la sortida la van donar a les 10 del matí a la mitja i a la 10k, a la mitja han finalitzat 628 atletes un 26% més que l’any passat, cinc dels quals eren de Fondistes Penedès:

El Juanjo Trinidad en aquesta cursa ha debutat com a atleta de Fondistes Penedès amb 1h 26m:

“Muy contento de estrenarme en el club, compartiendo kms con Blas Herrera. Estoy en preparación de Maratón Madrid y ya tocaba ver cómo estamos de forma. Faltan 2 meses aún y las sensaciones no han sido malas.

Circuito bonito al lado del mar, pero varios giros de 180° que te hace perder algún segundo, segunda vuelta muy solitaria y tirando de cabeza”.

El Blas Herrera també l’ha corregut amb 1h 26m en la quarta que ha fet aquesta temporada:

“Cursa feta amb el company Juanjo. En fet junts en el seu debut. Ell tenia més ritme que jo I m’ha anat molt bé, fer-la junts. Gràcies, Juanjo”.

La Carme Expósito que ha corregut també la 4a de la temporada amb 1h 52m, quedava 3a de categoria:

“Repetimos marca de 1/2 de Barcelona. Aquí en Cambrils no he llegado tan ‘sobrailla”, los últimos metros en subida han sido matadores”.

El Joan Maria Sansón que ha fet la 4a de la temporada amb 1h 52m

“bona cursa per córrer, bon circuit, bona temperatura i alguns punts d’animació. Tot a punt per a la Marató de Barcelona”.

A la cursa de 10k ha corregut el Josep Escofet que ha fet la primera cursa de la temporada amb un crono de 1h 05m:

“A anat molt millor del que em pensava tenint en compte que només porto 3 setmanes d’entrenament”.

FONDISTES PENEDÈS A VILAFRANCA, BADALONA I LA LLACUNA

A Vilafranca sota un cel cobert i vent ha tingut lloc la cursa de muntanya Vinyes del Penedès en la que han participat 70 atletes, dels quals només ha estat present 1 atleta de Fondistes Penedès:

La Sandra Bertran feia una bona cursa i corria els 10,5 kms que té la cursa amb 1h 02m entrant 5a de la general, pujava al podi com 1a de categoria i de l’Alt Penedès:

“Cursa a casa amb molt bon ambient, bona organització i bones vistes. Hi havia curses i caminada per tothom! He fet 5a de la general i primera de categoria, ha sigut una sorpresa! Molt contenta”.

A la Llacuna ha corregut el Gerard Solé la cursa de muntanya la Botifarunner de 12k, ha fet 1h 21m:

“Aquesta cursa mai falla, ja van unes quantes edicions, i quasi s’ha fet una tradició. Cursa molt ràpida! Tres pujades exigents i tres baixades molt i molt ràpides, gran organització com sempre i l’afegit com no pot ser d’altra manera, la botifarra amb la cervesa el final que val més que un podi! L’any que ve repetirem”.

L’Iban Pérez ja està recuperat de la seva lesió i després de fer la mitja marató de Barcelona ha fet la 10k de Badalona amb 37m 40s, sent la seva millor marca de la temporada:

“Avui cursa de 10K per una bona causa, la cursa per les malalties minoritàries de Badalona. Circuit a 2 voltes pel passeig, pràcticament pla en un dia força ventós. El millor, tornar a trobar bones sensacions i gaudir de les curses”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: