Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rei Carnestoltes ha mort d’avorriment esperant el bus a Vilafranca

La darrera activitat del Carnaval 2024 amb el rei viu va ser ahir a la tarda i era una novetat d’aquest any.

Es tractava d’una sessió de cinema familiar al Cinema Kubrick amb la col·laboració de Cineclub Vilafranca. Consistia en una sessió gratuïta amb la projecció de ‘En Ralph el destructor’. Hi van assistir unes 250 persones i els infants estaven convidats a anar-hi disfressats. L’acte s’organitzava en dilluns de carnaval, perquè és un dia en el que no hi ha classes a les escoles.
Per tot plegat el president del Cineclub Vilafranca, Jaume Felipe, en fa una valoració positiva.

Des de Cineclub no descarten tornar a organitzar una projecció similar l’any vinent.

Desprès de l’èxit d’aquest sessió de cinema hem de donar una malaurada notícia, que es repeteix cada any, com és la mort del Rei Carnestoltes. El que canvia, any a any, és els motius de la mort. En aquesta ocasió el Rei ha mort d’avorriment esperant el bus a Vilafranca
El carnaval és sinònim de festa i xerinola. Dos factors que el Rei Carnestoltes, desgraciadament, no ha pogut trobar a la nit vilafranquina.

Entestat a sortir de gresca, se majestat ha volgut agafar el bus per anar a un altre indret, però les llargues cues de l’estació l’han consumit provocant-li un atac d’avorriment pel qual ha perdut la vida.
Així ho ha anunciat, de manera tràgica, el cap de protocol de la cort del Rei Carnestoltes.

El bisbe també ha anunciat que la vetlla del difunt rei serà aquest dimarts de dos quarts de sis de la tarda a set a la plaça de la vila, on s’instal·larà la capella ardent i es farà un taller infantil per fer sardines. Aquest dimecres, Dimecres de Cendra, continuarà la vetlla de sis de la tarda a set. Tot seguit, s’iniciarà l’enterrament amb el seguici fúnebre fins al parc del Tívoli, on es dirà l’últim adeu al rei i es llegirà el seu testament.
Posteriorment, per plorar la mort del Rei Carnestoltes, es celebrarà una sardinada popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: