Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es podrà seguir la Rua de Carnaval de Vilafranca en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca

Aquest divendres se celebra Rua de Carnaval amb la participació de 27 carrosses i 4 comparses del Penedès.

El recorregut començarà a l’Avinguda de Tarragona i passarà per la Rambla Sant Francesc al voltant de les nou del vespre. A la rambla hi haurà el set de Penedès TV i Ràdio Vilafranca per oferir el programa en directe, i desprès carrosses i comparses aniran per la Rambla de Nostra Senyora i l’ Avinguda de Barcelona fins cantonada amb C/ del Cid.
Per televisió, a més del directe a les nou de la nit hi haurà una reposició de la rua de carnaval tot seguit a partir de les dotze de la nit. També es podrà veure aquest dissabte a partir de les deu del matí i diumenge amb una reposició a partir de dos quarts d’onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: