Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí vol allargar l’estat de gràcia

Els de la Poliesportiva, sense Joan Vàzquez (baixa per acumulació de blaves), busquen allargar la seva ratxa i mantenir el liderat. Visita Vilafranca el penúltim classificat.

Aquest dissabte, a les 20h, el Lubians visita la Poliesportiva en el partit de la jornada 13. Un Lubians que la setmana passada va aconseguir una sorprenent victòria a casa davant el Tordera per 4-0.

Els corunyencs no van donar opció en un partit que començaven dominant amb el 2-0 al descans, amb gols d’Eudald Cañete i Gorka Oliveira. Eudald Cañete, de penal feia el tercer només començar el segon temps, que es tancava amb el quart de Dani López.

A priori, el Vilafranca no ha de patir per sumar els 3 punts aquest cap de setmana. Tot i això, prohibit fallar per tal de seguir primer i qui sap si obrir encara més escletxa amb els perseguidors. El Vic, segon es troba a tres punts, però el Vendrell i el Cerdanyola es començen a despenjar, a 8 i 9 punts del Vilafranca, respectivament.

Tot just acaba de començar la segona volta de lliga pel Patí, que la setmana passada tancava la ronda de desplaçaments a Galícia amb triomf per 0-5 davant el Dominicos.

Els vilafranquins segueixen sense perdre cap partit aquesta temporada, i arriben al compromís contra el Lubians amb la moral pujada després de protagonitzar el millor partit del curs fa 7 dies.

Joan Vàzquez serà la única baixa pels de Toni Aranda. El capità forçava la cinquena blava de la temporada i aprofitava aquest partit contra un rival més assequible per arribar net al que queda de temporada.