Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consorci de Promoció Turística del Penedès participa al Meeting & Incentive Summit a Madrid

El Consorci de Promoció Turística del Penedès participa al Meeting & Incentive Summit a Madrid

L’entitat promociona en aquesta trobada professional tot el que ofereix Penedès Events, el club d’empreses amb espais i serveis per a reunions, esdeveniments i incentius destinats a empreses.

Durant dos dies, el MIS reuneix més de 300 agències i organitzadors d’esdeveniments de tot l’Estat i uns 200 proveïdors, com ara destinacions, com és el cas del Penedès, hotels, auditoris i espais originals per esdeveniments i serveis per a empreses.

L’objectiu del Consorci, que ha participat per primera vegada en aquesta trobada professional, és connectar amb agències i organitzadors d’esdeveniments per promocionar ‘Penedès Events’, el club d’empreses i serveis, actualment amb 65 membres, que destinen esforços al turisme de reunions. També es vol posar en valor el Penedès i totes les seves possibilitats com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments per a empreses, amb espais singulars en cellers, masies i llocs d’interès patrimonial, i un entorn natural entre vinyes. Un dels altres punts forts del Penedès és el gran nombre d’activitats relacionades amb el món del vi, la gastronomia i la vinya per oferir com a incentius d’empresa.

La presència a aquestes jornades professionals ha estat possible gràcies a l’organització del Barcelona Convention Bureau, del qual el Consorci en forma part, i de l’aportació de Diputació de Barcelona.

El turisme de reunions i esdeveniments té com a característica principal ser un turisme desestacionalitzador, ja que se sol desenvolupar entre febrer i juny, i de setembre a novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: