Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci de Promoció Turística continua promocionant el territori amb els Punts d’Informació

El passat 11 de novembre va tenir lloc al Conjunt Monumental de Sa Roca, al municipi de Sant Martí, l’acte de lliurament dels distintius Punts d’Informació Turística al Penedès.

Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, exposava que treballant junts es fa forta aquesta destinació turística i la participació público-privada garanteix fer-ho possible. La intenció era fer un agraïment a les 51 empreses que hi estan participant.

Xavier Lluch remarcava que el turisme és transversal, ric i permet la implicació de molts sectors. I Abigail Garrido, Diputada de Turisme de Diputació de Barcelona apuntava que la certificació d’aquestes empreses avala el seu compromís per oferir una informació turística de qualitat als visitants.

El programa Punts d’Informació Turística, que va començar el 2013 amb una prova pilot, precisament a l’Alt Penedès i l’Anoia, compta actualment amb 563 punts a tota la província, una iniciativa consolidada i present arreu del territori. Ramon Riera

Les empreses que treballen dins d’aquest programa reben les eines per suggerir, incentivar i propiciar, com a servei afegit al turista, la continuïtat de la bona experiència turística obtinguda en el mateix servei a través de la recomanació d’altres productes i serveis del territori que s’ajustin al client i a la mateixa oferta. Per altra banda, un punt fort del programa i valorat positivament per les empreses que hi participen és la cohesió entre empreses – agents turístics del territori.

Al Penedès, són Punt d’Informació Turística, alguns recursos, biblioteques i altres equipaments municipals, ajuntaments que no disposen d’oficina de turisme, cellers, restaurants, allotjaments i empreses de serveis turístics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: