Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous s’ha fet la primera xerrada de la campanya ‘Després de l’ESO… Què?’

La primer de les tres xerrades previstes s’oferia amb una atenció especial a les famílies i la setmana vinent se’n faran dues més adreçades als estudiants.

Les xerrades obertes tenen lloc a La Nau, i tracten sobre el procés de decisió, l’oferta de formació professional i la de batxillerat.
Des del SIAJ – Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca posen en marxa aquesta nova edició de la campanya amb tot un ventall d’activitats adreçades a l’alumnat que acaba la secundària obligatòria, a les famílies i al professorat dels centres educatius, entorn a les opcions educatives que hi ha un cop es finalitza la secundària obligatòria.
La primera comptava amb la intervenció de la psicòloga del Servei d’Escolta Emocional del SIAJ, Esther Pañella, amb una xerrada sobre com prendre la decisió. I amb l’objectiu de resoldre dubtes en un moment de pressió pels joves i per oferir eines a les famílies.

La regidora de Joventut, Montse Arroyo, apunta que en arribar al final de l’ESO els i les joves han de prendre per primer cop decisions sobre el seu itinerari formatiu. D’aquí la importància d’oferir un bon assessorament i acompanyament tant als estudiants com a les famílies.

Les altres dues xerrades obertes tenen lloc la setmana vinent a La Nau a dos quarts de set de la tarda i tractaran sobre l’oferta de formació professional i la de batxillerat.
Aquest proper dilluns, 19 de febrer es fa la xerrada amb el títol ‘Els cicles formatius, una bona opció’, i el dimarts, 20 de febrer la xerrada ‘Vull fer batxillerat, quines opcions tinc?’.
A banda, però, d’aquestes activitats obertes, se’n fan moltes altres com assessories personalitzades al SIAJ o xerrades concertades amb tots els Centres d’Ensenyament Secundari.

ESO

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: