Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya comercial de Nadal concentra les compres en els darrers dies

La campanya comercial de Nadal continua sent essencial per al comerç de proximitat malgrat el pes de les compres en línia.

Des de les botigues i comerços de Vilafranca posen el focus en els beneficis que aporta la proximitat.

El 24 de desembre és una data destacada per als botiguers. A només un dia de Nadal, alguns clients venen a última hora d’emergència per comprar algun regal que s’havien oblidat o alguna peça de roba per als sopars de Nadal. Els botiguers destaquen que és millor quan aquesta data cau entre setmana, perquè la gent aprofita quan surt de la feina per fer aquestes compres de darrera hora.

A Modes Serrano ens expliquen que van obrir diumenge i la jornada va ser fluixa. Però la resta de la setmana ha estat forta i la gent ha anat comprant de mica en mica.

Els comerços vilafranquins destaquen que aquests darrers dies han tingut bones vendes i que diumenge 24 de desembre sí que han venut, però més amb comptagotes.

Des de Toni Bertrano expliquen que el volum de feina abans de Nadal ha estat molt alt i que la gent acostuma a anar a última hora.

Diversos comerços coincideixen que les campanyes de Nadal han canviat molt en els darrers anys. Des de la llenceria Júlia, la seva propietària ho explica.

La principal campanya per promoure el comerç local durant el Nadal a Vilafranca és la pista de gel. Des de Vilafranca Activa fan un balanç positiu de la campanya d’enguany, tot i els a causa del canvi climàtic.

Aquest cap de setmana ha finalitzat la Fira de Santa Llúcia de Vilafranca, que ha estat present des del dia 5 de desembre a la Rambla de Nostra Senyora. Una fira ja tradicional a la vila amb productes nadalencs i artesanals que ha servit perquè gent de tota la comarca fes les compres de Nadal.

I pel que fa a les compres de proximitat, la clientela apunta que prefereix anar a les botigues per poder tenir una compra especialitzada i personalitzada. Ho explica Júlia Sanson de la llenceria Júlia.

És per aquest motiu que botiguers i botigueres vilafranquins fan una crida a comprar de proximitat, per poder tenir un producte personalitzat i un tracte de primera mà.

Tanmateix, la clientela que compra a botigues de proximitat té l’opció de canviar els productes i regals directament a la botiga.

STAND UP: Amb tot, botiguers emfatitzen que encara queda molta feina i campanya al davant, amb els regals de Reis, ja que és quan la gent acostuma a comprar més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: