Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tradicional exposició de pessebres obre les portes amb 15 diorames

Com cada any per les festes nadalenques, la Capella dels Dolors de Vilafranca acull la tradicional exposició de pessebres.

Enguany, es poden contemplar 14 diorames, a banda del pessebre de muntanya fet habitualment pel Centre Excursionista del Penedès. Totes les obres són realitzades per pessebristes de Vilafranca i la comarca.

A banda, la mostra d’enguany serveix per commemorar una efemèride especial: els 800 anys del primer pessebre documentat, fet el 1223 per Sant Francesc d’Assís.

L’exposició compta anualment amb uns 12.000 visitants, xifra que es valora molt positivament des de l’Ajuntament de Vilafranca.

L’exposició a la capella es podrà visitar fins al pròxim de 7 de gener, de dilluns a divendres de 18h a 20h del vespre i els dissabtes i festius de 12h a 14h del migdia i de 18h a 20h.

A banda de l’exposició principal, també es poden veure altres diorames arreu de la vila, en espais com la Basílica de Santa Maria, la Capella de Sant Joan, l’Església de Sant Francesc o la Farmàcia Miralles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: