Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Varias deixarà de ser l’entrenador del Noia Freixenet a final de temporada

El sadurninenc ha anunciat al club la seva voluntat de deixar la baqueta del Noia a final d’aquesta temporada, i s’apunta que podria optar a la selecció espanyola.

Després de tres anys exigents al capdavant del cos tècnic del primer equip, el sadurninenc, ha decidit prendre distància i posar punt final a una segona etapa plena de competició amb la consecució d’un títol, la Lliga Catalana a l’inici de la temporada 2023-24, i de moment amb l’equip en el segon lloc a l’Ok Lliga i amb la classificació per a la Copa del Rei com a cap de sèrie.

El CE Noia Freixenet agraeix, en un comunicat, la seva dedicació, compromís i treball al capdavant del primer equip i també la seva predisposició per continuar ajudant el club.

L’àrea esportiva del club ja treballa amb la mirada posada a donar un aire nou a l’equip i al club per a la temporada 2024/25, amb l’inici d’un projecte que permeti que l’equip continuï en posicions capdavanteres i amb opcions de competir amb garanties en qualsevol competició.

Pere Varias ja ho ha comunicat a l’equip i ha adreçat una carta de comiat agraïnt el suport de les diferents juntes directives amb les que ha treballat, jugadors i membres del cos tècnic.

Tot apunta que Pere Varias podria optar un cop deixi el Noia a ocupar el càrrec d’entrenador de la selecció espanyola d’Hoquei

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: