Dilluns, 29 d'abril de 2024

Segon empat consecutiu del Noia, que deixa escapar dos punts a Lleida (5-5)

L’equip empata a Lleida a pocs dies de la tornada de vuitens de la Europe Cup davant el Monza (dissabte, 19:30h). El Noia buscarà la remuntada a l’Ateneu (3-2 a l’anada)

Després de l’empat a l’Ateneu contra el Caldes, aquest dimecres el Noia jugava un dels quatre partits de la jornada 15 d’OKLliga que s’avançaven amb motiu de la disputa de la Europe Cup el cap de setmana. Els sadurninencs visitaven un combatiu Lleida, que esgarrapava un empat a 5, in extremis, a quatre segons pel final.

Duel molt competit des de l’inici. El Noia va haver de remuntar el gol inicial de Xavi Aragonès pels locals. Vint segons va trigar Aleix Esteller en tornar a establir la igualada.

Aragonès, autor d’un hat-trick, tornava a avançar els locals, de penal. Però el Noia marxava guanyant al descans, amb gols de Martí Gabarró i Toni Salvadó.

A la segona part el ritme de partit no va baixar. Al minut 37, novament empat. Nuno Paiva feia el 3-3.

Finalment el Noia semblava sentenciar el partit, amb el quart de Gabarró després de la desena falta local, i el cinquè de Jordi Bargalló. Quedaven menys de cinc minuts però el Lleida va sorprendre. Xavi Aragonès amb el tercer gol al seu compte feia el 4-5. I quan només quedaven 4 segons pel final, arribava el 5-5 definitiu. Nico Ojeda deixava el Noia amb un pam de nassos.

També es jugaven aquest dimecres Barça 13 – Voltregà 1, Girona 2 – Alcoi 0 i Caldes 3 – Igualada 1. Amb l’empat, el Noia es manté segon, amb 30 punts, i un considerable marge respecte els perseguidors que, tot i la punxada a Lleida, encara quedaran a més de dos partits de distància.

Dissabte, a les 19:30h, tornada de vuitens de la Europe Cup a l’Ateneu. El Noia haurà de remuntar el 3-2 de l’anada contra el Monza si vol estar a la següent ronda.