Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament promourà la contractació de persones majors i l’habitatge assequible a l’Espirall

Després de les festes nadalenques, FranCisco Romero reprèn el seu projecte d’alcaldia de proximitat, en aquest cas, al barri de l’Espirall.

Aquest dilluns, l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, ha ofert una roda de premsa per explicar els diversos projectes d’inversió en marxa al barri de l’Espirall, en el marc del seu projecte d’alcaldia de proximitat.

Una de les qüestions plantejades és la represa del projecte Treball als barris, que en aquest cas consistirà en la contractació d’11 persones del barri majors de 45 anys en situació d’atur de llarga durada per realitzar tasques de manteniment.

Romero també ha destacat la nova promoció d’habitatge en sòl municipal que el consistori, recordem, va acordar a finals de novembre amb la cooperativa Sostre Cívic per tal d’ampliar l’oferta assequible al carrer del Nord, cantonada amb Mas i Jornet.

Dins el projecte de proximitat a l’Espirall, present fins a l’11 de gener, l’Ajuntament també té previstes diverses reunions sobre Espai Públic i Seguretat Ciutadana, a més de la remodelació dels locals públics de la Plaça Doctor Bonet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: