Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Romero visita el barri de les Clotes amb l’habitatge i la seguretat com a temes clau

Aquest dilluns, l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, i el seu equip de govern han iniciat la visita al barri de les Clotes tot continuant el tomb pels diversos districtes vilafranquins.

A banda d’una reunió produïda aquest mateix dilluns per intercanviar propostes i iniciatives entre l’Associació de Veïns i el govern, al llarg de la setmana hi hauran trobades i visites a diversos comerços i equipaments del barri, com l’Institut Milà i Fontanals.

Seran molts els àmbits a tractar, però l’habitatge i la seguretat seran les dues temàtiques clau. En primer lloc, Romero ha destacat la construcció d’un edifici amb 6 habitatges de protecció oficial al carrer de Ferran amb l’ajut dels fons Next Generation de la Unió Europea.

Aquesta nova construcció tindrà un local d’uns 90 metres quadrats a la planta baixa que vol promocionar els espais públics al barri.

D’altra banda, l’alcalde ha destacat que el programa de Serenos, anunciat fa unes setmanes, s’iniciarà el mes de març al mateix barri de les Clotes.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament es treballa en la possibilitat que l’actual aplicació de seguretat ciutadana també pugui servir per sol·licitar el suport o assistència dels agents cívics nocturns.

El pròxim barri que visitarà l’alcalde i l’equip de govern municipal serà el de la Barceloneta-Sant Magí entre el 29 de gener i l’1 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: