Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca no falla a Ordes i acaba la primera volta en primera posició (2-8)

Els vilafranquins van superar l’Ordes amb claredat, en un partit que no va tenir història.

Mer tràmit pel Vilafranca en el seu desplaçament a la pista gallega de l’Ordes. Triomf per 2-8 que permet l’equip conservar la primera posició arribats a l’equador de la lliga. Aquest liderat també defineix el rival dels vilafranquins a les semis de la Copa de la Princesa: es veuran les cares amb el Lloret, segon del grup Sud.

El Patí no va patir en cap moment per sumar el vuitè triomf del curs. Als cinc minuts ja guanyaven amb gols d’Arnau Ribas i Marc Gual. Avantatge que van ampliar abans del descans, amb dos gols més, de Marc Palau i Roger Martí, de penal. A mig minut pel descans Carlos Rodríguez retallava diferencies amb un gol precedit per una clara falta a Roger Martí, que l’àrbitre no va indicar.

Al segon temps. Gols de Roger Monserrat i Joan Vázquez feien l’1-6. Al 22 de la segona Martín Payero, feia el segon de l’Ordes. Però en només un minut, dues directes de Marc Gual, establien el 2-8 definitiu.

Aquest dissabte, nou desplaçament a La Corunya. Dissabte, a les 19:30, l’equip jugarà a la pista del Dominicos.