Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí supera el Manlleu per 4-2 i manté el liderat de l’OKLliga Plata Nord

L’equip conserva el liderat del grup nord de l’OKLliga Plata, en una jornada en què el Vendrell assalta la segona posició.

Els vilafranquins no van fallar en el primer partit de l’any, que es va saldar amb triomf per 4-2 davant un Manlleu que no va posar les coses gens fàcils. De fet, els locals van haver de remuntar el gol inicial de Biel Humà, als 7 minuts de partit.

Tot i no ser l’inici d’any esperat, l’equip es va saber sobreposar a la situació incomode que va plantejar el quadre d’Osona en els primers compassos del matx. A 9 del descans, l’empat, de Sergi Torné.

Els valents que, tot i el fred, es van adreçar a la Poliesportiva respiraven una mica al descans. La cosa semblava aclarir-se al inici del segon temps, amb dos gols de Roger Monserrat i Marc Gual.

Després del tercer vilafranquí, arribava el segon del Manlleu. Biel Autet tornava a posar emoció. Però a 10 pel final, Roger Martí feia el quart i definitiu. El patí segellava el 4-2 i la primera i treballada victòria del 2024.

En una jornada moguda al grup Nord de l’OKLliga Plata, el Patí manté el liderat, amb 24 punts. A dos, en segona posició, El Vendrell, en detriment del Cerdanyola, que empatava a Olot.

Ara el Patí tindrà dos desplaçaments consecutius a La Corunya, contra Ordes i Dominicos.