Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí diu hola al nou any aquest dissabte a la Poliesportiva contra el Manlleu

Els vilafranquins rebn el Manlleu en el primer partit dels 2024. S’acosta el final de la primera volta, que definirà els equips que jugaran la Copa de la Princesa.

Gairebé un mes després de l’últim partit de lliga, el Patí Vilafranca enfronta el primer compromís de l’any 2024. Aquest dissabte a les 20h, en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, l’equip rebrà la visita del Manlleu a la Poliesportiva. Davant seu, l’actual 8è classificat del grup nord de l’OKLliga Plata, que acumula 4 derrotes en els últims quatre partits.

Mentre l’equip d’Osona buscarà trencar la seva mala ratxa, els vilafranquins intentaran allargar els bons resultats. De moment com a locals ho han guanyat tot, i els resultats més adversos són els tres empats a Vic, Vendrell i Cerdanyola, just abans del Nadal. Els de Toni Aranda no coneixen la derrota aquest curs.

A la classificació màxima igualtat. El Vilafranca, líder amb 21 punts, té al darrere Cerdanyola amb 20 i Vic amb 18. En quarta posició, amb 16, trobem un Vendrell amb partit encara pendent contra l’Ordes, que recuperen aquest diumenge. Si els del Baix Penedès guanyen l’ajornat i el partit de la present jornada contra el Lubians, es podrien situar a només dos punts del liderat.

El Vilafranca encara uns mesos decisius, que definiran el futur de l’equip la propera temporada. Comença un any ilusionant…

Al Patí li resten dos partits per tancar la primera volta de campionat. En cas de mantenir-se al cap davant de la classificació arribats a l’equador de la lliga regular, asseguraran la seva presència a la Copa de la Princesa, que es disputarà el 16 i el 17 de març, encara sense seu definida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: