Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia tanca la primera volta en segona posició d’una OKLliga molt oberta

Els cavistes sumen 28 punts al final de la primera volta, instal·lats en la segona posició, i amb un còmode marge de 8 punts sobre els perseguidors.

En només un any la fotografia de la classificació de l’OKLliga ha canviat força. En els últims dies la notícia ha estat la no presència del Liceo a la Copa del Rei, tot i ser vuitè, ja que el Calafell, una posició per sota, ocupa una de les places al ser-ne l’amfitrió. Els gallecs quedaven definitivament fora, al caure en la seva visita a l’Ateneu de Sant Sadurní.

Per la seva banda, un altre clàssic, aquest curs en hores baixes, com el Reus, finalment sí que jugarà la Copa. Al ser sisè, no serà cap de sèrie. L’equip de Jordi Garcia no acaba d’arrencar, tot i les grans expectatives que generava per aquesta temporada.

Liceo, Calafell i Reus, lluny de les seves prestacions de l’última campanya, han deixat via lliure a un Noia que no ha perdonat.

Els altpenedesencs finalitzen la primera volta amb 28 punts, els mateixos que l’any passat a aquestes alçades. Arribats a l’equador de la lliga regular, no coneixen la derrota com a local, i només han perdut un partit a la pista del Girona. Algun que altre empat evitable, els acostaria encara més al Barça, líder amb 37 de 39 punts possibles.

Per darrere del Noia, aquest curs s’han sumat a la festa Sant Just, la gran revelació, i el Voltregà, tots dos seran caps de sèrie a la Copa. També meritòria la cinquena plaça de l’Alcoi, i ja per darrere, el Reus, l’Igualada i el Liceo, que té 18 punts, 12 menys que l’any passat. Símptoma claríssim de les dificultats que viuen actualment.

Les sensacions fins ara són bones. Cal seguir competint, amb l’afegit que el Noia no té la càrrega de jugar Champions, fet que els portarà un nombre menor de partits i els corresponents desplaçaments a Portugal o Itàlia. La lliga continua, i ja en l’horitzó, els cavistes tenen el partit de tornada de vuitens de la Europe Cup, contra el Monza en què hauran d’aprofitar el factor pista per remuntar el 3-2 de l’anada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: