Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El manteniment de les xarxes de subministrament d’aigua centra el darrer Consell d’Alcaldies

La preocupació per l’estat de la xarxa de distribució en molts municipis, i la necessitat de fer-ne inversions importants va centrar bona part de la trobada dels alcaldes i alcaldesses d’aquest gener

Aquest dijous al vespre la seu del Consell Comarcal acollia la sessió d’aquest mes de gener del Consell d’Alcaldies de l’Alt Penedès, on una de les qüestions que hi havia sobre la taula era la de parlar sobre la gestió de l’aigua.

El president del Consell, Jordi Bosch, va comentar que era una llàstima que el director de l’ACA no hagués pogut assistir a la reunió, però avançava que tot i així s’aprofitaria per parlar entre els diferents alcaldes i alcaldesses d’aquesta qüestió que preocupa i força. Bosch va apuntar que tots els ajuntaments intenten reduir els consums, però que en molts casos hi ha deficiències importants en la xarxa de distribució que provoquen pèrdues molt importants. Una queixa generalitzada, remarcava Bosch, són les multes per consum excessiu que reben els ajuntaments.

Un altres dels temes destacats d’aquest Consell d’Alcaldies va ser la presentació del Pla d’Acció del Consell Comarcal per aquest mandat que van presentar el president i el vicepresident de l’ens comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: