Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup comarcal d’ERC lamenta la manca de transparència i voluntat de diàleg del govern

Després que aquest dimarts al matí els representants del govern del Consell Comarcal presentessin el pla d’acció de l’ens per els propers 4 anys, la reacció dels republicans no s’ha fet esperar.

En aquest sentit, el portaveu del grup comarcal dels republicans, Pere Sàbat, ha mostrat la seva sorpresa i el seu disgust per aquesta presentació. Ha volgut recordar que el mes d’octubre ja van preguntar al govern sobre l’estat de redacció d’aquest pla d’acció, i se’ls va respondre que abans de final d’any els informarien.

Veient que el desembre encara no havien rebut cap més informació, ERC a nivell comarcal va fer una roda de premsa per estendre la mà a possibles acords a l’hora de plantejar i decidir propostes i projectes de futur per l’Alt Penedès i línies de treball des del Consell Comarcal.

El portaveu del grup republicà a l’ens comarcal, Pere Sàbat, ha explicat que els va sorprendre la presentació a la premsa d’aquest pla d’acció, sense haver tramès abans cap informació a la resta de grup que conformen el plenari.

Des d’ERC consideren que s’ha perdut una bona oportunitat per treballar i marcar objectius que poguessin estar consensuats entre tots els grups. Sàbat apunta també que és el tarannà que està seguint el govern de Junts i PSC al Consell Comarcal, que en el tema dels pressupostos, apunta, tampoc va buscar acords.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: