Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal ha acollit la primera reunió de la taula Política de regidories de joventut

El Consell Comarcal ha acollit la primera reunió de la taula Política de regidories de joventut

L’objectiu d’aquesta trobada era compartir, intercanviar i explicar les noves iniciatives i propostes que es plantegem des del Servei comarcal de Joventut per a la legislatura 2023-2027.

Convocats pel Servei Comarcal de Joventut, els regidors i les regidores van tenir l’oportunitat de conèixer-se entre si i de conèixer la nova consellera comarcal de Joventut, Foix Pareta, i el personal que treballa a l’Oficina Jove del Consell Comarcal. A més a més, en aquesta trobada van comptar amb la presencia de la coordinadora territorial i de les dues tècniques referents de la coordinació territorial de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Actualment hi ha 23 ajuntaments de l’Alt Penedès que tenen conveni de col·laboració en matèria de Joventut amb el Consell Comarcal. Aquesta reunió va servir per explicar als nous regidors i regidores les novetats dels nous convenis de col·laboració en matèria de joventut 2024-2027; el nou Pla Nacional de Joventut 2030; el Pla d’actuació de l’Oficina Jove 2024, emmarcat dins de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil; el nou Pla Comarcal de Joventut 2024-2027, que s’elaborarà aquest any, i presentar tots els serveis i projectes que s’ofereixen des del Servei Comarcal als ajuntaments de la comarca.

A més de la Taula Política Comarcal de Joventut, hi ha una Taula Tècnica que es reuneix mensualment i que decideix les activitats que es duen a terme a cada municipi en el marc dels programes del Consell Comarcal per a les persones joves. I una Taula Tècnica de personal compartit que es reuneix mensualment amb els i les diferents professionals de joventut dels 15 ajuntaments que comparteixen el personal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: