Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des de dilluns 15 la línia R4 entre Sant Vicenç i Vilafranca es veurà afectada per obres

El tram Sant Vicenç de Calders-Vilafranca de l’R4 estarà tallat la major part del dia a partir de dilluns 15 de gener i fins el 16 d’agost per obres del Corredor Mediterrani.

La nova fase de l’actuació, d’implantació del tercer carril entre Sant Vicenç i Vilafranca, permetrà dotar les vies d’ample estàndard, actuant sobre el trajecte i les estacions d’El Vendrell, L’Arboç i Els Monjos. Renfe estableix en aquest període un pla alternatiu de transport per carretera entre Sant Vicenç i Vilafranca per garantir la mobilitat dels usuaris de la línia R4 de Rodalies.

A més de la instal·lació del tercer carril en aquest trajecte, s’implementaran actuacions a les estacions d’El Vendrell, L’Arboç i Els Monjos, en què l’ample mixt s’implantarà a les vies generals de circulació i en alguna de les vies d’apartat.

Així doncs, d’interromprà la circulació ferroviària entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès els dies feiners entre les 8 i les 19 h, i entre les 21:30 i les 22:30 h. Els caps de setmana i festius es manté el servei ferroviari habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: