Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellví de la Marca va celebrar la seva particular cavalcada de reis

Com és ja tradició al municipi penedesenc, la cavalcada va iniciar-se amb l’espectacular baixada de torxes des del Castellot per guiar a ses majestats fins al peu de la muntanya.

Considerat un dels inicis de cavalcada més espectaculars de la comarca, amb la torre del Castellot i la seva cova completament il·luminats, la rua va prosseguir el seu recorregut per les principals localitats de Castellví de la Marca.

Les tres carrosses, amb Melcior, Gaspar, Baltasar i els patges reials, van aturar-se, primer, a la societat del Masset dels Cosins.

A continuació, la cavalcada va continuar el seu trajecte per les Cases Noves de Cal Marques fins a arribar a la Múnia, on ses majestats van fer una tercera parada a l’Ajuntament i una quarta a la Societat Cultural La Munienca, on els infants, com a les altres parades, van poder conèixer als reis mags i explicar-los els seus desitjos a la nit més màgica de l’any.

Durant l’hora del sopar, a més, ses majestats, acompanyants dels patges, van acostar-se a algunes cases per donar en persona alguns regals a certs nens i nenes, que, segurament, mai oblidaran aquell moment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: