Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Esportiu Penedès, campió d’Espanya de trail per segon any consecutiu

L’Esportiu Penedès, campió d’Espanya de trail per segon any consecutiu

El club penedesenc revalida el títol aconseguit l’any passat a Lloret de Mar.

Candeleda (Àvila) acollia el Campionat d’Espanya de Trail individual i per clubs, i l’Esportiu Penedès va tornar a ser un dels protagonistes, sumant dos premis per equips i quatre individuals. Va ser un Campionat que els de l’Esportiu afrontaven amb ganes de mantenir aquest estatus, i és que ja és el quart any on pugen al podi estatal per clubs, abanderant els clubs catalans que hi competeixen.

Enguany, renovar el títol no ha estat fàcil, i és que dos dels millors corredors, com son Miquel Corbera i Edu Hernández, no el disputaven. Així, l’equip l’integraven Ivan Calvo (9è), Víctor del Aguila (10è), Julen Calvo (15è) i Arnau Montaner (74è); aquest darrer patia una fort esquinç al turmell durant la cursa. L’Esportiu revalidava el títol aconseguit el passat any a Lloret de Mar, per davant del conjunt càntabre de Torrelavega i l’Oriente Atletismo, d’Astúries.

L’altre títol col·lectiu va ser al Campionat de Kilòmetre Vertical, gràcies a la tercera posició assolida per l’equip integrat per Miquel Corbera (2n), Julen Calvo (10è), Agustin Cáceres (60è) i Toni Santisteban (88è).

A nivell individual, sotscampionat d’Espanya Absolut per a Miquel Corbera en el Kilómetre Vertical, aconseguint també plaça pel proper Campionat d’Europa. També destaquen els podis de les joves Clàudia Llesuy, sotscampiona sots-18 de Kilòmetre Vertical, o el de Gabriela Lassalle, bronze sots-20 al Trail. També al Trail, en categoria de veterans, Manel Linares aconseguia el sotscampionat en la categoria Màster 55.

L’equip femení va ser setè, amb Gisela Carrión (13ª), Anna Fernández (26ª), Maria Benito (35ª) i Jenny Arasil (38ª). També el jove Sam Linares finalitzava 14è en la categoria sots-18.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: