Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dimarts que ve Cal Figarot acollirà un tast introductori al món de la cervesa artesana

Els Castellers de Vilafranca organitzEn un tast introductori al món de les cerveses artesanes el proper dimarts dia 30 de maig a la seva seu social, Cal Figarot.

És una activitat oberta a tothom qui ho desitgi, encara que no siguin socis dels Verds. L’objectiu d’aquest tast és introduir-se en el món de la cervesa artesana i entendre els principals conceptes d’aquest món. Per aquest motiu, s’estudia el seu procés d’elaboració, es tasten els seus principals ingredients i els diferents estils de cervesa.

El tast estarà guiat per Toni Lluc Vives, cerveser de la cervesera Fanatik beer, enginyer alimentari i jutge especialista de cervesa artesana. Al començament del tast es farà una breu explicació teòrica dels principals fonaments del món de la cervesa artesana. Tot seguit, es tastaran un total de 7 cerveses de diferents estils, orígens, color i graduació. Entre cervesa i cervesa s’aprofitarà per anar explicant els diferents conceptes a tenir en compte de la cervesa artesana.

El tast començarà a les vuit del vespre i les inscripcions es poden fer fins aquest divendres enviant un correu a . El preu de les inscripcions és de 8€, 12€ pels que no siguin socis dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: