Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tretzena Mostra de la Cervesa de Mediona torna a ser un èxit

Enguany comptava amb una setantena de cervesers, molts procedents d’arreu de Catalunya i d’altres d’una mica més lluny.

Aquest dissabte passat Sant Joan de Mediona va tornar a celebrar la Mostra de la Cervesa Artesana enguany amb especial presència de cerveses fermentades en barrica. La Mostra va néixer fa 13 anys de la mà dels locals Ales Agullons. Al 2006 eren entre 6 i 8 cervesers i a dia d’avui ja són una setantena.

La Mostra de Cervesa de Mediona s’ha consolidat molt en els darrers anys i és una fira de referència a nivell estatal i internacional. Dissabte, com és habitual, es podien trobar cervesers artesans vinguts d’arreu de Catalunya i alguns de més enllà, com és el cas del David Castro de “Cervezas La Cibeles”, procedent de Leganés. Té molt clar el que marca la diferència de Mediona respecte a altres mostres de cervesa, la gent. Des de l’organització s’ha apostat per la continuïtat de l’espai, al camp de futbol i la presència de música en directe. Aquesta era la darrera Mostra de Cervesa Artesana per a Servand Casas com a alcalde de Sant Joan de Mediona. Les seves expectatives de cara al futur de l’esdeveniment són que la gent se segueixi sentint ben acollida. La Mostra va començar a les 11 del matí, i a banda dels 73 cervesers també hi havia 45 parades d’artesania, art i menjar i 3 conjunts de música en directe.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: