Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La tretzena Mostra de la Cervesa de Mediona torna a ser un èxit

Enguany comptava amb una setantena de cervesers, molts procedents d’arreu de Catalunya i d’altres d’una mica més lluny.

Aquest dissabte passat Sant Joan de Mediona va tornar a celebrar la Mostra de la Cervesa Artesana enguany amb especial presència de cerveses fermentades en barrica. La Mostra va néixer fa 13 anys de la mà dels locals Ales Agullons. Al 2006 eren entre 6 i 8 cervesers i a dia d’avui ja són una setantena.

La Mostra de Cervesa de Mediona s’ha consolidat molt en els darrers anys i és una fira de referència a nivell estatal i internacional. Dissabte, com és habitual, es podien trobar cervesers artesans vinguts d’arreu de Catalunya i alguns de més enllà, com és el cas del David Castro de “Cervezas La Cibeles”, procedent de Leganés. Té molt clar el que marca la diferència de Mediona respecte a altres mostres de cervesa, la gent. Des de l’organització s’ha apostat per la continuïtat de l’espai, al camp de futbol i la presència de música en directe. Aquesta era la darrera Mostra de Cervesa Artesana per a Servand Casas com a alcalde de Sant Joan de Mediona. Les seves expectatives de cara al futur de l’esdeveniment són que la gent se segueixi sentint ben acollida. La Mostra va començar a les 11 del matí, i a banda dels 73 cervesers també hi havia 45 parades d’artesania, art i menjar i 3 conjunts de música en directe.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
13:30
Sons a cau d'orella
Habanera i cant de taverna

Penedès Televisió

11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
11:30
L'entrevista
Josep Mª Mateu - promotor del bàsquet
12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: