Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el calendari Productes de la Terra 2024

El Consell Comarcal , el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès presenten la 10a edició del calendari.

Juntament amb les fotografies dels productes agroalimentaris d’aquest calendari, com el gall del Penedès, l’ànec mut, l’oli d’oliva, mel, la poma de Pontons i préssec d’Ordal, hi ha dibuixos i receptes de plats elaborats pels restaurants d’El Penedès, tasta’l, que tenen com a ingredient el producte fresc o el producte elaborat.
Els 6 productes agroalimentaris que il·lustren el calendari 2024 són els mateixos que van formar part del projecte de Realitat Augmentada del programa Treball, Talent i Tecnologia, que el Consell Comarcal ha dut a terme durant els darrers dos anys. Per aquest motiu, les fotografies de cada producte van acompanyades d’un codi QR amb informació digital sobre com es produeix o elabora o les seves característiques singulars.
El president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, anima a tothom a cuinar amb productes de la terra.
S’han editat 1.500 calendaris amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, que es lliuraran a totes les empreses de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i als restaurants adherits al projecte, per tal que els distribueixin entre els seus associats, clients i visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: